+385981933015 info@energoatest.hr

Energetski certifikat

Trebate energetski certifikat?

Energetski certifikat izrađujemo za Vas!

U zagrebačkoj županiji djelatnici tvrtke Energoatest d.o.o. na teren izlaze u roku 1 radnog dana kako bi prikupili potrebnu dokumentaciju i podatke za izradu energetskog certifikata.

Cijena izrade energetskog certifikata je od 800,00* HRK (bez PDV-a) za objekte do 400 m2 brutto površine.

Ako trebate energetski certifikat, obratite nam se s povjerenjem na broj:

098 19 330 15

Naša usluga dostupna je u Zagrebu, Zadru i Splitu**!

*U cijenu je uključeno: dolazak na objekt, energetski pregled, izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

**Izlazak na teren u Istri i Kvarneru uz prethodni dogovor!

Koje su obaveze naših klijenata za energetski certifikat?

  • pripremiti potrebnu dokumentaciju
    • vlasnički list
    • tlocrt
    • račune za vodu, struju i energent grijanja
  • po završetku izrade preuzeti energetski certifikat i izvješće

Što je energetski certifikat?

Energetski certifikat je dokument kojim se prikazuju energetska svojstva zgrade ili pojedinog stana. Na njemu se nalazi energetski razred s potrebnom toplinskom energijom za neku specifičnu zgradu ili stan u razdoblju od jedne godine. Energetski razredi se označavaju slovima od A do G gdje je G najlošiji razred, dok su A i A+ najbolje klasificirani energetski certifikat .

 

Energetski certifikat kao zakonska obaveza

Ako prodajete ili iznajmljujete nekretninu, potreban Vam je energetski certifikat. Energetski certifikat prilikom prodaje nekretnine od 01.01.2014 mora imati svaka samostojeća zgrada veća od 50 m2 te stan ili poslovni prostor koji se nalaze u zgradi većoj od 50m2. Za najam nekretnine do 01.01.2016. energetski certifikat se mora ishoditi. Nekretnina se od 01.01.2014. ne može oglašavati u medijima ako nema valjan energetski certifikat, koji je napravila ovlaštena tvrtka. Tvrtka Energoatest d.o.o. izrađuje energetski certifikat za Vas! Naši djelatnici na teren izlaze u roku 1 radnog dana u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji!

Za izradu energetskog certifikata za stan, kuću, poslovni prostor ili cijelu zgradu na području Zagreba i ostatka Hrvatske slobodno nam se obratite. Isto tako, rado ćemo Vam dati sve potrebne informacije o energetskom certificiranju potpuno besplatno.